https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature

Vacatures

Diensten Kandidaten

Voor iedere kandidaat de juiste carrièrestap!

Vacature Service : Niet meer online zoeken naar geschikte vacatures!

Je kunt ons systeem inzetten om je veel tijd te besparen. Met onze Vacature Service ontvang je wekelijks alle relevante online vacatures in je mailbox. Je ontvangt alle relevante vacatures op basis van vooraf samen vastgestelde criteria.  Dit gaat ver! Verder dan een search agent en een lidmaatschap van onze Nieuwsbrief. Je krijgt niet alleen onze vacatures of vacatures van vacaturesites, maar ook van websites van bedrijven. Alle relevante vacatures, die online te vinden zijn krijg je in je mailbox.

Interesse? Meld je aan, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacature Service

Carrièredag : Niet denken dat je zelf alles moet kunnen. Eén dag professionele feedback.

Met deze dag krijg je meer zekerheid over je eigen aanpak en volgende carrièrestap.  We werken in groepen, daardoor leer je van elkaar. Je krijgt alle do’s en don’ts op basis van jarenlange ervaring en praktijkvoorbeelden.

Daarnaast regelen we een professionele fotoshoot voor je online profielen. Bijkomende voordelen zijn het rechtstreeks contact met de recruiter, het vergroten van je netwerk, door contacten met anderen in de branche en het krijgen van meer zelfinzicht. Je gaat naar huis met een heldere kijk op je eigen aanpak en verbeterpunten. Interesse?

Meer informatie

Carrièrewijzer: werkboek voor een succesvolle carrièrestap!

Weet je niet of je de juiste dingen doet op weg naar je volgende functie? Lees onze Carrièrewijzer en ontvang stap voor stap informatie over de juiste aanpak. In onze Carrièrewijzer hebben we aandacht voor zelfinzicht en zicht op je eigen kwaliteiten. We geven tips voor de aanpak van het netwerken en tips om succesvol te zijn in je eigen sollicitatieaanpak.  Interesse?

Carrièrewijzer

Sollicitatie Begeleiding : Begeleiding bij een effectieve aanpak.

Ben je veel tijd kwijt met het zoeken naar interessante vacatures op het internet en heb je het gevoel dat je nog veel vacatures mist? Wil je graag feedback op je manier van werken van ervaren trainers en andere werkzoekenden om elke dag fris en gemotiveerd te blijven? Als je deelneemt aan onze sollicitatiebegeleiding krijg je vier weken lang feedback via telefonische vraag en antwoord sessies.  Deze feedback krijg je van een professional, die je ( indien nodig) ondersteunt bij het plannen en netwerken.  Door de groepsgewijze aanpak is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen en uiteraard ontvang je ook vier weken lang een abonnement op onze Vacature Service.  Je krijgt alle relevante online vacatures in je mailbox. Klik hier voor meer informatie over

Meer informatie

Gratis Inschrijven

Ben je nog niet op zoek naar een andere baan, maar wil je wel op de hoogte worden gehouden van interessant nieuws en vacatures?  Kijk dan op onze Homepage. Je kunt je inschrijven, aanmelden voor de Nieuwsbrief of een Search Agent aanmaken.