https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature

Vacatures

Diensten

Redvice.. Voor ieder bedrijf en voor elk budget

Er ontstaat een vacature op je bedrijf en wat doe je dan? Ga je zelf werven of besteed je dit uit aan een recruitmentbureau? Zelf werven is goedkoop maar vind je dan de beste kandidaat? Beschik je over voldoende kennis en tools om dit proces efficiënt en succesvol zelf uit te voeren?

Wij maken het voor ieder bedrijf interessant om werving en selectie activiteiten aan ons uit te besteden. Dat komt omdat wij beschikken over de kennis, het netwerk en de tools om je vacature sneller en beter in te vullen. Wij vinden het belangrijk dat we dit doen tegen tarieven waarvoor je het zelf niet kunt doen. Lees snel door want hieronder staat een aantal vormen van dienstverlening waarvan je gebruik kunt maken.

Vacature Search: de online werving uitbesteden

Je richt je op 65% van alle kandidaten! (i.p.v. alleen op de 10% actief zoekenden)

Als je een vacature uitzet, kies je voor een advertentiekanaal. Daarna moet je afwachten wat er binnen komt. Je vraagt je af of goede kandidaten de advertentie wel zullen zien en bent bang dat je goede kandidaten mist, die niet op zoek zijn naar een andere baan, maar wel open staan voor een volgende stap? Zijn er meer goede en succesvolle kandidaten die jouw bedrijf en vacature misschien wel heel interessant vinden?

Redvice heeft ervoor gekozen om een laagdrempelige dienst aan te bieden waarmee je toegang krijgt tot de best beschikbare kandidaten. We gaan actief aan de slag met je advertentie en plaatsen deze door in ons grote online netwerk van Food & Agri kandidaten. Daarnaast vinden wij ook kandidaten die niet actief zoeken naar een baan maar die wel open staan voor een andere uitdaging. Nadat wij de geschikte kandidaten een telefonisch interview hebben afgenomen bespreken wij deze met jullie. U spreekt alleen met de beste kandidaten.

Met alleen adverteren richt je je op ongeveer 10% van de kandidaten. Dit zijn kandidaten die actief op het internet zoeken naar kandidaten. Door het inschakelen van de Vacaturesearch richt je je op 65% van de kandidaten. Als je Redvice inschakelt voor je vacature, dan weet je zeker dat er meer goede kandidaten worden gevonden en je de beste kandidaten krijgt gepresenteerd die op dat moment beschikbaar zijn.

Je krijgt met een minimum aan inspanningen meer goede kandidaten.

Meer informatie

Vacature online uitzetten?

Ga naar foodenagrivacatures.nl

 

Full Service Opdracht: Volledig ontzorgd!

Soms heb je een vacature, omdat iemand niet voldeed. Het heeft je handen vol geld gekost en je wilt voorkomen dat zoiets weer gebeurt. Of je hebt een zware management- of salesfunctie en vindt het heel belangrijk om de juiste persoon op die plek te krijgen, want de groei van je bedrijf hangt ervan af. Je staat dus voor een beslissing waar veel vanaf hangt en je wilt wel de juiste beslissing nemen.

Redvice heeft jonge, hoogopgeleide studenten als Searchers in dienst. Zij zoeken met verve het hele internet af naar goede kandidaten en kunnen dat als geen ander. Daarnaast is Gosse Rodenboog de expert in het selecteren van geïnteresseerde kandidaten. Hij heeft als salesmanager zelf een internationaal verkoopteam aangestuurd. Daarnaast heeft hij inmiddels jaren ervaring in werving en selectie van personeel. Bedrijven die ervaring hebben met de Full Service opdracht van Redvice, komen vrijwel zonder uitzondering terug! Gosse heeft een duidelijke mening, behandelt ieder met respect en geeft eerlijk aan wat de sterke en zwakke kanten van bedrijf en kandidaat zijn. Daardoor is Gosse voor veel managers een sparring partner geworden, zowel voor het recruitmentproces als de bedrijfsvoering.

Als u Redvice inschakelt voor uw vacature, dan weet u zeker dat u de beste kandidaat krijgt die op dat moment beschikbaar is.

Wat gaan we doen?

We analyseren de opzet van de vacature en schrijven een vacaturetekst

  • We zetten de vacaturetekst breed uit op het internet én..
  • Searchers zoeken de beste kandidaten, die beschikbaar zijn en passen in het team.
  • We nemen een assessment af bij de beste kandidaat, zodat de kandidaat goed in beeld is.

Na afloop van een procedure  weet u zeker dat de kandidaat geschikt is om te werken in uw bedrijf, de functie succesvol kan uitvoeren en past in uw team. U neemt uw beslissing met zekerheid en weet zeker dat deze kandidaat uw bedrijf verder brengt in groei en ontwikkeling.

Uitleg Full Service Opdracht

 

Assessments en Teamanalyses

Je wilt graag een kandidaat aannemen, die past in je team en de functie succesvol kan uitvoeren. Het kan lastig zijn om dat boven tafel te krijgen in een gesprek. Als je het gevoel hebt dat je het niet boven tafel krijgt of je wilt een objectief meetinstrument inzetten om je gevoel en ervaring te ondersteunen, dan kan een assessment een goed middel zijn. Je kunt zelfs overwegen om het hele team te laten testen, als je geen grip krijgt op de teamdynamiek.

Redvice heeft inmiddels jaren ervaring in werving en selectie van personeel. Wij testen jaarlijks honderden kandidaten en hebben voor diverse besturen en bedrijven teamanalyses uitgevoerd. Hierdoor konden teams hun taken en communicatie beter afstemmen en ontstond er meer begrip over en weer, waardoor ze aanzienlijk beter konden functioneren. Bedrijven die een teamanalyse hebben laten doen bij Redvice vragen om meer bijeenkomsten. We hebben een duidelijke mening, laten ieder in zijn of haar waarde en geven eerlijk aan wat de sterke en zwakke kanten van de werknemers of kandidaten zijn. Daardoor zijn we een sparring partner geworden voor verschillende besturen en teamleiders.

Als je Redvice inschakelt voor je assessments en evt aanvullende teamananalyse,  dan krijg je goed in kaart waar de zwakke en sterke kanten liggen en hoe een persoon of team het best kan functioneren.

Wat gaan we doen?

Ons assessment geeft inzicht in de persoonlijkheid van de kandidaat en/of de teamdynamiek.

  • De kandidaat maakt een online assessment, dat inzicht geeft in persoonlijheid en drijfveren.
  • Het verslag en advies wordt altijd eerst met de kandidaat besproken.
  • Daarna krijgt de opdrachtgever handvatten voor het gesprek, de inwerkperiode en/of de teamdynamiek.
  • Als een heel team worden getest, presenteren we een teamanalyse.
  • Bij een teamanalyse hoort een studiemiddag over onderlinge communicatie en omgaan met dynamiekverschil binnen het team.

Meer informatie