https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Wij brengen vraag en aanbod samen!
Speciaal voor de food- en agrosector

VACATURES

Diensten

Redvice.. Voor ieder bedrijf en voor elk budget

Er ontstaat een vacature op je bedrijf en wat doe je dan? Ga je zelf werven of besteed je dit uit aan een recruitmentbureau? Zelf werven is goedkoop maar vind je dan de beste kandidaat? Beschik je over voldoende kennis en tools om dit proces efficiënt en succesvol zelf uit te voeren?

Wij maken het voor ieder bedrijf interessant om werving en selectie activiteiten aan ons uit te besteden. Dat komt omdat wij beschikken over de kennis, het netwerk en de tools om je vacature sneller en beter in te vullen. Wij vinden het belangrijk dat we dit doen tegen tarieven waarvoor je het zelf niet kunt doen. Lees snel door want hieronder staat een aantal vormen van dienstverlening waarvan je gebruik kunt maken.

Kies voor VacatureSearch en je krijgt wél kandidaten!

Je krijgt de kandidaten aangereikt!

Ken je dat? Door drukte ontstaat er een vacature en je moet dat oplossen. Je staat dan voor een belangrijke beslissing: zelf doen of uitbesteden. Een recruitmentbureau kost geld en jij hebt vast wel kennis en ervaring, maar  je hebt het al zo druk…

Met Redvice haal je een recruitmentbureau in huis dat je zeer betaalbaar helpt bij het zoeken naar geschikte kandidaten. Je krijgt onze kennis en ons netwerk om je vacature sneller en beter in te vullen dan jij zou kunnen met alleen adverteren. Bovendien doen we dat tegen tarieven waarvoor je dat niet zelf kunt doen. Lees snel door, want hieronder zie je wat we voor jullie willen betekenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze dienst VacatureSearch. Daarmee richt je je op een groter deel van alle kandidaten, in plaats van op alleen maar die 10% die actief zoekt. Dan heb je toch veel eerder succes..?

Meer informatie

Kies voor een Full Service Opdracht en je krijgt de beste kandidaat!

Recruitment met een Full Service Opdracht

Het beste dat er is op het gebied van recruitment is de Full Service Opdracht van Redvice. Je mag dan rekenen op onze volledige dienstverlening bij het zoeken en vinden van de allerbeste kandidaat die op dat moment beschikbaar is. En dat is fijn. Want misschien heb je het al eens meegemaakt dat een veelbelovende kandidaat in de praktijk toch niet voldeed zoals verwacht. Dat heeft je handenvol tijd en geld gekost en je moet er eigenlijk niet aan denken dat zoiets weer gebeurt. Daar is gewoon geen tijd voor omdat het om bijvoorbeeld een zware sales- of managementfunctie gaat. Je wilt daar gewoon de juiste persoon hebben zitten. 

Recruitment zonder zorgen en mét effect!

Speciaal voor jou heeft Redvice dé oplossing: onze Full Service Opdracht.

Daarbij doen wij al het werk en hoef jij alleen de beslissing te nemen over de allerbeste kandidaat die er op dat moment is. Hoe we dat doen? Bij Redvice werken jonge, hoogopgeleide studenten en professionals als Searcher. Zij zoeken zeer gemotiveerd en geïnspireerd het internet af naar precies die kandidaat die jij zoekt. Vaak vinden zij er meer dan één. De oprichter van Redvice, Gosse Rodenboog, zet vervolgens zijn ervaring in om deze kandida(a)t(en) te wegen en beoordelen.

Uitleg Full Service Opdracht

 

Assessments en Teamanalyses

Assessments en Teamanalyses

Redvice voert als recruitment professional in de food en agrosector ook assessments en teamanalyses uit voor haar klanten. Daarmee krijg je die zaken naar boven die normaal gesproken maar moeilijk te meten zijn. Zaken ook die heel belangrijk zijn, bijvoorbeeld om te weten of een kandidaat succesvol zal opereren en goed in het team past of dit naar wens aanvult. Redvice kan je hier prima bij helpen.

Meer informatie

Redvice maakt voor vacatures gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door.

Redvice maakt gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door en daar kun je inloggen of je inschrijven.