https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Wij brengen vraag en aanbod samen!
Speciaal voor de food- en agrosector

VACATURES

Employer Branding voor de beste medewerkers
Dankzij Employer Branding laat je als bedrijf in de food- en agrosector zien wie je bent en waarvoor je staat. Waar mogelijk bewijs je dit ook. Hiermee maak je duidelijk hoe leuk en interessant jullie organisatie is voor haar medewerkers. Je zult er nieuwe medewerkers direct mee aanspreken en de juiste, precies bij jullie organisatie en cultuur passende mensen mee aantrekken. Door de juiste Employer Branding behoud je ook de beste medewerkers voor je bedrijf.

Met Employer Branding bouw je aan succes
Met Employer Branding leg je een goed fundament onder je ‘merk’ als werkgever. Employer Branding is in feite goed werkgeverschap en het raakt veel onderdelen van je bedrijf. Om het goed te kunnen doen zijn er een aantal randvoorwaarden die juist moeten worden ingevuld:

Laat zien waarvoor je staat
Met een ‘Werken Bij-site’ zien sollicitanten snel en goed waar zij eventueel gaan solliciteren. Goed bij je organisatie passende mensen zullen dus reageren. Anderen niet. Deze selectie gebeurt automatisch en dat scheelt je tijd en aandacht:

Maak het eenvoudig
Als kandidaten snel en eenvoudig kunnen solliciteren, dan maak je de kans zo groot mogelijk dat de juiste mensen reageren. Zorg dus voor een eenvoudige en transparante wervings- & selectieprocedure.

Bewijs wat je zegt
Toon daadwerkelijk aan wat je vertelt. Door referral recruitment toe te passen laat je je collega’s bewijzen dat wat je beweert, ook daadwerkelijk waar is. Ook klanten kunnen je beweringen ondersteunen.

Communiceer
Als alles voor een optimale Employer Branding is opgezet en functioneert, maar niemand hoort of ziet het, dan is de meeste inspanning voor niks geweest. Met een actieve, steeds bijgewerkte en zichtbare personeelsmarketing zorg je voor de juiste communicatie met de kandidaten in de food- & agrosector.

Hulp bij Employer Branding
Goede Employer Branding vraagt inzicht en ervaring in (virtual) recruitment, ATS, arbeidsmarktcommunicatie, imagomanagement en bijvoorbeeld e-marketing. Toch kan het opzetten en optimaliseren ook met kleine stapjes gebeuren. Vraag ons meer informatie. Wij wisselen graag eens vrijblijvend van gedachten.

Redvice maakt voor vacatures gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door.

Redvice maakt gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door en daar kun je inloggen of je inschrijven.