https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature

Vacatures

Waarom Redvice?

Maar 25% van de vacatures wordt uitbesteed, vanwege hoge kosten en slechte ervaringen…. Dat moet toch anders kunnen!
Redvice is opgericht om het uitbesteden van een vacature voor ieder bedrijf aantrekkelijk te maken.

Meer goede kandidaten, (tot 70%) minder kosten.

Wij kunnen helpen om goede werknemers te vinden. Redvice maakt gebruik van hoog opgeleide searchers en consultants en vindt met deze combinatie meer goede kandidaten. U schakelt ons in waar u ons nodig hebt. De kosten die Redvice maakt, zult u zelf ook maken. Onze kosten zijn berekend op basis van uren.

Meer snelheid, minder moeite

Redvice kan door hoog opgeleide searchers en consultants snel werken U zit in 90% van de gevallen binnen vier weken met de kandidaten aan tafel.

Redvice neemt u werk uit handen. Het kost u een minimum aan tijd en energie. Veel werkzaamheden kunnen automatisch van u worden overgenomen. U kunt denken aan ontvangstbevestiging/ afwijzing/planning gesprekken, etc..

Meer transparantie

U krijgt van ons een eigen account, waarmee u online uw vacatures kunt plaatsen en mee kunt kijken in de wervingsprocedure. Daarmee bereikt Redvice optimale betrokkenheid en vertrouwen

Over Gosse Rodenboog

De oprichter, Gosse Rodenboog, heeft als marketing- en salesmanager gewerkt. Sinds tien jaar heeft hij een eigen onderneming in de recruitmentbranche, gericht op de branches Food & Agri  en Techniek & Groothandel.  Naast Redvice heeft hij in juni 2016 de vacaturebank www.Foodenagrivacatures.nl opgericht.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in wat Redvice voor u kan betekenen? Kijk bij onze diensten.

Diensten