https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Wij brengen vraag en aanbod samen!
Speciaal voor de food- en agrosector

VACATURES

Interimmanagement Food&Agri

Interimmanagement

Zoek je een interim kandidaat die per direct inzetbaar is in een tijdelijke functie in productie of commercie, dan kan Redvice je helpen bij het selecteren en inzetten van interim managers en professionals. Veel van de interim managers en professionals zitten nog in een opdracht en zijn net niet beschikbaar. Om snel te kunnen handelen is een ‘top on’ benadering noodzakelijk. En wel op de volgende manier.

Werven van een interim manager

Na een persoonlijke briefing wordt het door jou gewenste profiel van de interim manager opgesteld. Zodra dit profiel je goedkeuring heeft, wordt de meest geschikte interim kandidaat benaderd en aan je voorgesteld. De interim managers beschikken allen over relevante expertise en ervaring in food en hebben een proven trackrecord.

Inzetten van een interim manager

Het streven is om binnen één week de interim manager in je organisatie in te zetten. De werving kan snel verlopen doordat de interim managers en professionals persoonlijk bekend zijn bij ons en er goede afspraken gemaakt kunnen worden met de geselecteerde kandidaat over de voorbereiding en inzetbaarheid in jouw organisatie. Voor meer informatie kun je Contact opnemen met Gosse Rodenboog (0653769999)

Redvice maakt voor vacatures gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door.

Redvice maakt gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door en daar kun je inloggen of je inschrijven.