https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature

Vacatures

Uitleg Full Service Opdracht

Full Service Opdracht: Volledig ontzorgd!

Soms heb je een vacature, omdat iemand niet voldeed. Het heeft je handen vol geld gekost en je wilt voorkomen dat zoiets weer gebeurt. Of je hebt een zware management- of salesfunctie en vindt het heel belangrijk om de juiste persoon op die plek te krijgen, want de groei van je bedrijf hangt ervan af. Je staat dus voor een beslissing waar veel vanaf hangt en je wilt wel de juiste beslissing nemen.

In zulke gevallen schakel je graag een expert in, een expert in het (online) netwerken en vinden van goede kandidaten, iemand met verstand van zaken, iemand die mensen goed kan inschatten, iemand die boven tafel krijgt wat je echt wilt weten en die de juiste kandidaat selecteert of adviseert.  Redvice combineert jeugdig enthousiasme, thuis zijn op internet en social media en hoge intelligentie in het team van Searchers. Redvice heeft jonge, hoogopgeleide studenten als Searchers in dienst. Zij zoeken met verve het hele internet af naar goede kandidaten en kunnen dat als geen ander. Daarnaast is Gosse Rodenboog de expert in het selecteren van geïnteresseerde kandidaten. Hij heeft als salesmanager zelf een internationaal verkoopteam aangestuurd. Daarnaast heeft hij inmiddels jaren ervaring in werving en selectie van personeel. Bedrijven die ervaring hebben met de Full Service opdracht van Redvice, komen vrijwel zonder uitzondering terug! Gosse heeft een duidelijke mening, behandelt ieder met respect en geeft eerlijk aan wat de sterke en zwakke kanten van de vacature en kandidaat zijn. Daardoor is Gosse voor veel managers een sparring partner geworden, zowel voor het recruitmentproces als de bedrijfsvoering.

Als je Redvice inschakelt voor je vacature, dan weet je zeker dat je de beste kandidaat krijgt die op dat moment beschikbaar is.

Wat gaan we doen?

  • We analyseren de opzet van de vacature met een vacatureanalyse;
  • We schrijven een vacaturetekst, googleproof en aansprekend voor de doelgroep;
  • We zetten de vacaturetekst breed uit op social media, gratis websites en in onze Nieuwsbrief ( 8500 kandidaten);
  • Searchers zoeken de beste kandidaten, die beschikbaar zijn en passen in het team;
  • We nemen een assessment af bij de beste kandidaat, zodat de kandidaat goed in beeld is.
  • We voeren samen met jullie de selectiegesprekken en adviseren jullie helder en duidelijk.

Na afloop van een procedure weet je zeker dat de kandidaat geschikt is om te werken in jullie bedrijf, de functie succesvol kan uitvoeren en past in het team.
Je neemt je beslissing met zekerheid en weet dat deze kandidaat het bedrijf verder brengt in groei en ontwikkeling.

Interesse?  Laat het ons weten via de onderstaande Contactknop.

Contactformulier Full Service Opdracht