https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Word een bedrijf dat kandidaten trekt!
Meest aantrekkelijke werkgever in je branche worden?

ONS STAPPENPLAN

Kandidaten in de rij voor je vacature? ​

Vandaag las ik bijvoorbeeld dit op internet.  Ik weet niet wat jij ervan vindt, maar ik heb er wel een mening over. Lees maar eens mee: 

‘Als klantmanager werk draag jij zorg voor je eigen caseload. Hierbij werk je nauw samen met de consulent. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, het plan van aanpak, de gesprekken, het nawerk van de gesprekken en het vervolgtraject. Het is belangrijk dat je de wensen van de klanten in kaart brengt. Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn van groot belang om dit in kaart te brengen en om actie te ondernemen. Met jouw actuele kennis van de markt weet jij als geen ander hoe jij gesprekken moet voeren over doelmatigheid. Jij als klantmanager kan je inleven, maar houdt wel het doel voor ogen.’

Boring toch? Heb je het überhaupt allemaal nauwkeurig doorgelezen? Zelfs al past deze omschrijving precies bij wat ik zoek, dan nog geeft deze functie omschrijving mij niet het gevoel dat ik daar bij wil zijn. Als je het berichtje al gelezen hebt. Dit is een voorbeeld van een functie saai inrichten. Kandidaten willen niet daarheen waar het saai is.

Vacatureteksten zijn namelijk bedoeld om kandidaten enthousiast te maken over jouw vacature en jouw bedrijf. Zó enthousiast dat ze voor jou als werkgever gaan kiezen. Maar vaak spat het enthousiasme er nog niet af bij vacatureteksten.

Google maar eens op vacatures en je vindt dit: 

  • Je kunt zelfstandig werken én een teamspeler zijn.
  • Je kunt goed relaties bouwen en onderhouden. 
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden

Iedereen begrijpt wat je ermee bedoelt. Maar het is zo overbekend geworden kandidaten het zullen negeren. Je advertentie trekt geen aandacht. Kandidaten worden niet enthousiast.

In onze training doen we het anders. We gaan nieuwe inzichten toepassen bij het schrijven van een vacaturetekst. Inzichten die zich hebben bewezen bij de marketing van producten en diensten. Inzichten die ervoor zorgen dat jouw vacature in het vervolg onmogelijk genegeerd kan worden. Meer info vind je hier. 

 

Benieuwd naar meer? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en krijg gratis tips regelrecht in je inbox

Ja, ik meld me aan

 

dit veld niet invullen s.v.p.