https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Word een bedrijf dat kandidaten trekt!
Meest aantrekkelijke werkgever in je branche worden?

ONS STAPPENPLAN

Word een onweerstaanbaar bedrijf

Is het lastig om nieuwe medewerkers te werven? Werken de beste mensen bij je concurrent?

Is één van de volgende dingen op de bedrijf van toepassing?

  • Je besteedt alles uit
  • Je spreekt klanten, geen kandidaten
  • Je focus is bedrijfsgroei, niet personeel
  • Van jouw leuke bedrijfssfeer weet niemand
  • Kandidaten haken regelmatig af
  • Je steekt geld in werving, maar krijgt geen reacties
  • Je zou sneller groeien met betere werknemers
  • Je hebt meer verloop van personeel dan je wilt

Dan is je bedrijf zowel online als offline niet aantrekkelijk genoeg voor kandidaten. Wat kandidaten willen, hoe ze zoeken naar informatie over je bedrijf en hoe je hier op kunt inspelen, dat leer je in de training. Wij geven je vragenlijsten stappenplannen en templates. Als je deze volgt wordt je bedrijf aantrekkelijk voor nieuwe collega’s en trekt ze aan als een magneet.

Voor HR of directie die de beste kandidaten willen voor hun functies. Ontdek met eenvoudige en bewezen stappenplannen hoe je ervoor zorgt dat de beste kandidaten bij jouw bedrijf willen werken.

Heb je veel verloop van personeel? Steek je veel geld in het werven van nieuw personeel, maar krijg je maar weinig reacties?

Wil je goede werknemers interesseren voor je bedrijf? Zorg dan dat er in jouw bedrijf iets is dat hen aantrekt.

30% van alle bedrijven wordt geremd in de groei omdat ze de vacatures niet goed kunnen invullen. 50% van alle geplaatste kandidaten na een jaar alweer vertrokken. Het is van cruciaal belang dat je als bedrijf medewerkers blijft vasthouden en aantrekken. Met onze training leer je hoe je bedrijf gewild blijft in je branche. 50% van de werkzoekenden kijkt op social media profielen van medewerkers van je organisatie. Voor het imago van je bedrijf is je online aanwezigheid cruciaal, want de meeste kandidaten zullen je online opzoeken.

Wil je zorgen dat jouw bedrijf onweerstaanbaar wordt voor kandidaten in jouw branche? Met onze tips en stappenplannen kan je jouw bedrijf, on- en offline, zo neerzetten dat de beste kandidaten bij jou willen werken.

  • Gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring en 4000 vacatures.
  • Gebruikt de nieuwste psychologische inzichten, waardoor je als bedrijf ervoor zorgt dat je medewerker bij je willen blijven werken en kandidaten voor je in de rij staan.
Meld je nu aan voor slechts 595,- door onderstaand formulier in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.