https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Word een bedrijf dat kandidaten trekt!
Meest aantrekkelijke werkgever in je branche worden?

ONS STAPPENPLAN

Ons aanbod

Zonder goede werknemers ben je nergens. En helaas is het wervingsproces vaak een bottleneck, waardoor veel bedrijven niet de werknemers kunnen vinden die ze nodig hebben. Onze trainingen geven inzicht in alle aspecten van het wervingsproces, en helpen je tot 5x meer kandidaten te vinden en binnen te slepen. Benieuwd? Klik hieronder voor meer informatie.

Krijg jij geen goede reacties? Heb je geen idee waarom er geen geschikte kandidaten reageren op jouw vacature?

In deze trainingsmodule bespreken we de voorbereiding van een vacature en of de kandidaten die je zoekt wel bestaan. 

Wil je weten hoe een kandidaat jouw vacature niet uit z’n kop krijgt?  Ben je benieuwd hoe je een kandidaat kunt triggeren? Dit is eigenlijk heel makkelijk. 

Wij hebben gezien dat er bij het schrijven van een vacaturetekst vaak weinig tot geen aandacht voor de werking van het brein van de mens.

In deze trainingsmodule bespreken we een hele nieuwe manier van schrijven die je 5 x zo veel kandidaten gaat opleveren! Klik de onderstaande button voor meer informatie.

Bedrijven met een slecht imago vullen 73% minder succesvol vacatures in. 68% van de kandidaten neemt online imago van het bedrijf mee in de overweging om te solliciteren (of niet). Onze trainingen geven inzicht in hoe je een goede indruk kunt maken op je toekomstige werknemers. Klik hieronder voor meer informatie!

 Zo’n 65% van alle werkenden is niet actief op zoek naar een baan, maar staat wel open voor iets anders. Ze zitten lekker op hun plek bij hun werkgever. Ze groeien door, leren bij en hebben succes. Er is niets dat hen triggert om actief op zoek te gaan naar een baan. 

In deze training leer je hoe je de beste kandidaten zelf kunt opsporen, benaderen en verleiden om voor jouw bedrijf te kiezen.

Hoe kan het dan dat bedrijven daar niets mee doen?  Hoe kan het dat bedrijven hun vacature uitzetten en gokken op de 15% actief werkzoekenden, zonder de latent zoekenden te (laten) benaderen? Ze laten dan toch een hele grote en aantrekkelijke groep kandidaten liggen? 

Je hebt veel energie gestoken in het opstellen van een wervende advertentietekst. Je bedrijf is online onweerstaanbaar voor kandidaten. Voor lastiger functies heb je een extra search gedaan. Je krijgt dan ook voldoende goede aanmeldingen. Heerlijk! Maar dan? Kun je dan op je lauweren gaan rusten? Nee, was het maar zo’n feest.

Welke stappen moet je zetten om kandidaten tijdens de procedure enthousiast te houden voor je bedrijf en je vacante functie? En.. wat moet je vooral niet doen?! 

Meer dan de helft van de mensen vertrekt binnen een jaar nadat ze zijn aangenomen bij het bedrijf. Oorzaak? Een foute match, beloftes die niet worden nagekomen, geen klik met de nieuwe collega’s.

Het gevolg? De W&S kosten van ten minste 4550,- EURO zijn weggegooid, minsten een jaar geen goede invulling van de vacature,  extra druk op de directe collega’s.

In deze training leer je, door het inzetten van assessments, hoe je wel de juiste persoon selecteert.