https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Word een bedrijf dat kandidaten trekt!
Meest aantrekkelijke werkgever in je branche worden?

ONS STAPPENPLAN

Creëer een onweerstaanbare vacature

Voor HR of directie die de beste kandidaten willen aantrekken.

Ontdek hoe je met eenvoudige en bewezen stappenplannen met weinig moeite de beste kandidaten aan je bindt

Alweer een nieuwe vacature? Zakt de moed je bij voorbaat in de schoenen? Is het een klus om intern alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Heb je moeiten om alle wensen van collega’s te vertalen in een onweerstaanbare vacaturetekst?  Stijgen de gemiddelde time to hire en cost to hire hierdoor tot ver boven de norm?

Voor HR of directie die de beste kandidaten willen aantrekken. Ontdek hoe je met eenvoudige en bewezen stappenplannen met weinig moeite de beste kandidaten aan je bindt

 

Volg gewoon eenvoudige en bewezen stappenplannen en templates.

Je houdt regie en overzicht.  De taken en de tijdlijn kun je makkelijk uitzetten met onze stappenplannen. Je richt een aantrekkelijke vacature in en schrijft met een eenvoudig template in no time een onweerstaanbare vacaturetekst.

  • Gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring en 4000 vacatures, waardoor je vacatures opstelt waar kandidaten wel op zitten te wachten.
  • Gebruikt de nieuwste psychologische inzichten, waardoor je vacaturetekst onweerstaanbaar wordt voor kandidaten.
 

Bij één op de vier bedrijven stagneert de groei, omdat het werven van personeel mislukt. De oorzaak is in veel gevallen een slechte voorbereiding. Alle collega’s willen hun zegje doen en hun mening geven. En jij mag ervoor zorgen dat er volgende week minstens 5 topkandidaten klaarstaan die aan hun wensen voldoen.
In deze training geven wij je templates en stappenplannen waarmee elke werving snel en efficiënt verloopt.

Meer dan de helft van de bedrijven krijgt geen goede reacties op vacatureteksten. Oorzaak? Weinig tot geen aandacht voor de werking van het brein van de mens. Weet je hoe je brein werkt, dan kun je ervoor zorgen dat de kandidaat de vacature gaat lezen, helemaal uitleest, enthousiast wordt en reageert. In deze module bespreken we een hele nieuwe manier van schrijven die je 5 x zo veel kandidaten gaat opleveren. Alvast veel lees- en luisterplezier gewenst.

Na deze training ‘hoe creëer ik een onweerstaanbare vacature?’ kun je:

  • Je werving succesvol opstarten. Je maakt je vacature aantrekkelijk voor de mensen die je zoekt.
  • De meest gemaakte fouten en valkuilen vermijden bij het inrichten van je vacature.
  • Een onweerstaanbare vacaturetekst schrijven, gebaseerd op de nieuwste psychologische en marketingtechnieken.

De training bestaat uit zes video’s, uitgebreide stappenplannen, checklists en templates die je eenvoudig kunt inzetten voor een goede start van je wervingstraject.  Alvast veel lees- en luisterplezier gewenst.

Deze training is onderdeel van ons trainingspakket ‘Succesvol Werven’. Dit pakket gaat in op alle facetten van het wervingsproces. Benieuwd? 
Klik dan op de knop hieronder om verder te lezen over het volledige pakket.