https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Word een bedrijf dat kandidaten trekt!
Meest aantrekkelijke werkgever in je branche worden?

ONS STAPPENPLAN

Creëer een onweerstaanbare vacature

Alweer een nieuwe vacature? Zakt de moed je bij voorbaat in de schoenen? Is het een klus om intern alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Heb je moeite om alle wensen van collega’s te vertalen in één vacaturetekst?  Stijgen de gemiddelde time to hire en cost to hire door al deze problemen tot ver boven de norm? In deze training leer je:

Voor HR of directie die de beste kandidaten willen aantrekken. Ontdek hoe je met eenvoudige en bewezen stappenplannen met weinig moeite de beste kandidaten aan je bindt

Bij één op de vier bedrijven stagneert de groei, omdat het werven van personeel mislukt. De oorzaak is in veel gevallen een slechte voorbereiding. Alle collega’s willen hun zegje doen en hun mening geven. En jij mag ervoor zorgen dat er volgende week minstens 5 topkandidaten klaarstaan die aan hun wensen voldoen.

Mijn training helpt je om de werving snel en efficiënt te laten verlopen. De training bestaat uit drie video’s, uitgebreide stappenplannen, checklists en templates die je eenvoudig kunt inzetten voor een goede start van je wervingstraject. Deze eenvoudige en bewezen stappenplannen en templates zijn gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring en 4000 vacatures. Hierdoor ga je vacatures opstellen waar kandidaten wel op zitten te wachten. Ook zullen ze je helpen om de regie en overzicht te houden.

 Deze training kost 595,- 

Meld je nu aan voor de training “Hoe creëer ik een onweerstaanbare vacature?” via het onderstaande formulier!
Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op