https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Word een bedrijf dat kandidaten trekt!
Meest aantrekkelijke werkgever in je branche worden?

ONS STAPPENPLAN

Succesvol werven - Ons totaalpakket

Goede werknemers kunnen je organisatie maken of breken.

Helaas ervaart dertig procent van de bedrijven moeite met het vinden van voldoende nieuwe collega’s, wat de groei belemmert.

Een gemiddeld wervingstraject duurt 62 dagen, wat resulteert in open plekken in je organisatie. Collega’s nemen extra werk op zich, de directie uit haar zorgen en de stress neemt toe.

Helaas vertrekt 50% van de nieuwe kandidaten binnen één jaar. Dit betekent dat de investering in werving en opleiding van nieuwe collega’s vaak tevergeefs is. Het kost gemiddeld €4550,- om één nieuwe medewerker aan te nemen, voornamelijk als gevolg van de uren die je erin steekt.

Hoe word je een bedrijf dat als een magneet nieuwe medewerkers aantrekt? Hoe zorg je ervoor dat elke wervingsinspanning vlekkeloos verloopt? Hoe trek je medewerkers aan die daadwerkelijk bij je bedrijf passen? Hoe heb je al nieuwe medewerkers in beeld voordat de vacature officieel is?

In deze training delen we inzichten, stappenplannen en templates gebaseerd op meer dan 4000 vacatures in de afgelopen 12 jaar.

Wat je leert:

Als je deze training hebt gevolgd dan ben je de expert in je bedrijf op de volgende gebieden:

Met meer dan 4000 vacatures in minder dan 10 jaar tijd, gecombineerd met inzichten uit psychologie en marketing, bieden we praktijkvoorbeelden die je confronteren met herkenbare situaties. Deze training onthult waarom sommige bedrijven moeiteloos nieuwe collega’s aantrekken en behouden, terwijl andere worstelen met hun wervingsinspanningen.

Ontdek op een vernieuwende manier hoe je jouw bedrijf aantrekkelijk maakt en houdt voor kandidaten, gebaseerd op de ervaring van 4000 vacatures en kennis van marketing en psychologie.

De training omvat 6 modules met elk 2 of 3 videopresentaties, templates, stappenplannen en checklists.