https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Word een bedrijf dat kandidaten trekt!
Meest aantrekkelijke werkgever in je branche worden?

ONS STAPPENPLAN

Succesvol werven - Ons totaalpakket

Goede werknemers kunnen je organisatie maken of breken.

Dertig procent van de bedrijven kan niet voldoende nieuwe collega’s vinden. Dat remt de groei.

Een gemiddeld wervingstraject duurt 62 dagen. Dan heb je open plekken in je organisatie. Collega’s doen dat extra werk erbij. De directie begint te mopperen en de stress neemt toe.

50% van de kandidaten is binnen één jaar weer vertrokken. Je investeert in werving en opleiding van een nieuwe collega.. voor niets.

Het kost gemiddeld 4550,- EUR om één nieuwe medewerker aan te nemen. Dit zijn vooral de uren die je er in steekt.

Hoe word je een bedrijf dat als een magneet nieuwe medewerkers aantrekt. Hoe zorg je ervoor dat elke nieuwe werving als een geolied proces verloopt. Dat je medewerkers werft die ook echt bij je bedrijf passen. Dat je al nieuwe medewerkers in zicht hebt voordat de vacature actueel is.

In deze trainingen delen we onze inzichten stappenplannen en templates. Gebaseerd op de ervaring van meer dan 4000 vacatures in de laatste 12 jaar.

Wat je leert

Als je deze training hebt gevolgd dan ben je de expert in je bedrijf op de volgende gebieden:

Meer dan 4000 vacatures in minder dan 10 jaar tijd. Nieuwe inzichten over psychologie en marketing. Praktijkvoorbeelden waarin je geconfronteerd wordt met herkenbare situaties. Dat is de basis van deze training. Ik heb onderzocht waarom sommige bedrijven fluitend nieuwe collega’s werven en behouden terwijl de werving voor andere bedrijven een grote worsteling is. Sommige bedrijven zijn erg aantrekkelijk voor kandidaten, voor anderen halen de kandidaten de neus op.

 

In deze training leer je op een hele andere manier hoe jij jouw bedrijf aantrekkelijk maakt en houdt voor kandidaten. We baseren ons hierbij op de ervaring van 4000 vacatures en de kennis over marketing en psychologie.

De training heeft 6 modules. Elke module bestaat uit 2 of 3 videopresentaties, templates, stappenplannen en checklists.