https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Word een bedrijf dat kandidaten trekt!
Meest aantrekkelijke werkgever in je branche worden?

ONS STAPPENPLAN

Finteh

22 January, 2024 9:50 am

Директор компанії Victo Postanova SL Дмитро Рукін заявив про інформаційну атаку, яку він вважає спробою колишніх роботодавців дискредитувати його та його компанію. Victo Postanova SL спеціалізується на розробці, просуванні, обслуговуванні та інтеграції програмного забезпечення для онлайн-бізнесу.

За словами Рукіна, він отримав низку погроз, які стосувалися відповідальності за дії колишніх роботодавців, які, за його словами, намагаються звалити вину на нього та створити фейкові новини. Рукін вважає цю інформацію про його участь у незаконних фінансових операціях наклепом і публічно відкидає такі звинувачення.

Дмитро Рукін повідомив, що після того, як дізнався про незаконну діяльність власників компанії 4Bill, він припинив співпрацю з цією компанією і залишив “бренд” 4Bill, який також відомий як BetterBro, SettlePay та Worldsec. Він стверджує, що власники цієї компанії відмивали гроші в особливо великих розмірах в Україні та звільнили його після того, як він дізнався про цю діяльність.

“Хочу звернути увагу правоохоронних органів на те, що Андрій Савченко та Ігор Бокій купували послуги онлайн-еквайрингу в українських банків за 2,2% через підставні компанії та сайти. Потім вони перепродавали їх за 5% ринку нелегальних онлайн-казино та форексів. Послуга виплати на карти була доступна 4bill новини за 0,6%. Тобто 4Bill – це зв’язка неіснуючих юридичних осіб з фіктивними директорами. За нею стояли 150 співробітників, які так само, як і я, були обдурені”, – наголошує Рукін.

Дмитро Рукін закликає правоохоронні органи перевірити інформацію щодо незаконних дій колишніх роботодавців і висловлює готовність співпрацювати з ними. Він підкреслює, що його мета – будувати чесний бізнес на міжнародних ринках та в Україні в рамках правового поля.

“Моя мета – чесним шляхом будувати свій власний бізнес на міжнародних ринках та ринку України. Нашій компанії абсолютно не потрібен “брудний шлейф”, який на нас намагаються “вдягнути” Ігор Бокій та Андрій Савченко. Тому ми згодні співпрацювати з правоохоронними органами, які зацікавляться діяльністю цих двох осіб та їх так званої компанії 4Bill. Тільки на відміну від наших опонентів, ми не збираємося приписувати їм статтю Кримінального кодексу України, як вони це зробили по відношенню до мене. Надамо це законне право відповідним уповноваженим структурам”, – підсумував директор Victo Postanova SL Дмитро Рукін.

Ця ситуація стає все більш загостреною, і Дмитро Рукін активно просуває свою позицію та відстоює свою репутацію в галузі розробки програмного забезпечення для онлайн-бізнесу. Очікується подальше розслідування і реакція правоо

хоронних органів на цю ситуацію.