https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Word een bedrijf dat kandidaten trekt!
Meest aantrekkelijke werkgever in je branche worden?

ONS STAPPENPLAN

Terugluisteren webinar 1 september

Vind online de beste kandidaat

Vind kandidaten die niet op zoek zijn naar een baan

Denk je dat je alles goed hebt gedaan en reageert er toch geen kandidaat op de vacature?

De kans is groot dat jouw kandidaten helemaal niet op zoek zijn naar vacatures.

Dan zijn al je inspanningen en kosten voor niks geweest. Je kandidaat ziet je mooie werkenbij pagina en je wervende advertentietekst gewoon niet. Die kandidaat is aan het werk en helemaal niet bezig met een nieuwe baan..

Maar dan kom jij precies met die baan en met dat aanbod waar hij toch iets meer over wil weten. Je komt met deze kandidaat in contact, het klikt en yes je vacature is ingevuld.

Hoe vind je deze kandidaat en wat moet je allemaal doen om hier contact mee te krijgen.

Om mensen te vinden die nu lekker op hun plek zitten in hun huidige baan, moet je goed zoeken. Ze zijn vrijwel allemaal te vinden in de online wereld. Dan moet je daar dus wel in thuis zijn, anders is het zoeken naar een speld in een hooiberg. De online wereld is megagroot. 

 

In dit gratis webinar geven we alvast een aantal tips die je direct kunt inzetten en waardoor je meer inzicht krijgt in jouw positie op de kandidatenmarkt. We vertellen je ook hoe je de beste kandidaten zelf kunt vinden op het internet.

Je kunt onze inzichten gebruiken om zelf te searchen. Als je besluit searches over te laten aan een derde partij, gebruik dan onze formats om je search optimaal voor te bereiden, zodat je betere resultaten krijgt.

Met food- en agrivacatures doen we meer dan 100 searches per jaar. De kennis die we met deze ervaring hebben opgedaan zullen we met jullie delen. We horen bij de beste 1% searchers van linkedin. Deze hoge score hebben we te danken aan het hoge percentage reacties dat we krijgen van kandidaten. Dat betekent dat je de goede kandidaat hebt bereikt (kandidaten reageren niet op een vacature die totaal niet matcht) Het betekent ook dat we een wervende mail kunnen schrijven die kandidaten overhaalt om te reageren. Doe er dus je voordeel mee.

Meld je aan voor de aanbiedingen door hier te klikken. Of stuur een mail naar: g.rodenboog@redvice.eu

Er hebben zich al verschillende luisteraars aangemeld!! Kom er ook bij deze week en profiteer van de aanbiedingen.