https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Wij brengen vraag en aanbod samen!
Speciaal voor de food- en agrosector

VACATURES

Daarom Redvice

Recruitment? Daarom Redvice!

Gemiddeld wordt nog geen 25% van de vacatures in de food- en agrisector uitbesteed aan een recruitmentbureau. Dat komt hoofdzakelijk doordat dergelijke bureaus hoge kosten rekenen en niet altijd de beste kandidaten weten te leveren. Ook in een lastige markt is het mogelijk om wél mensen te zoeken en te vinden. Zeker als je een goed netwerk hebt en weet waar de kandidaten zijn.

Tot 70% minder recruitmentkosten

Redvice levert alleen de dienst die je nodig hebt.  En dat scheelt nogal in de kosten! Zo kun je onze searchers aan het werk zetten als je kandidaten wilt vinden die niet reageren op advertenties. Onze hoog opgeleide searchers en consultants gaan namelijk actief voor je op zoek. Ook onder kandidaten die zelf niet actief aan het zoeken zijn naar een andere baan of functie. Dankzij het uitgebreide netwerk in de food- en agrosector zit je in 90% van de gevallen binnen vier weken met de kandidaten aan tafel. En dat zijn goede kandidaten waar het mee klikt.

Gemak in recruitment

Wij nemen je veel werk uit handen. Recruitment via Redvice kost je een minimum aan tijd en energie. Veel werkzaamheden kunnen wij geautomatiseerd van je overnemen. Denk aan de ontvangstbevestigingen, de afwijzingen, het plannen van gesprekken en alle andere werkzaamheden die komen kijken bij een goed en respectvol recruitment traject.

Optimale transparantie

Afhankelijk van de dienstverlening die je bij Redvice afneemt, is er een verdeling tussen persoonlijke en geautomatiseerde aandacht. Steeds staat daarbij de mens voorop. En de transparantie! Je mag rekenen op een eigen account, waarmee je kunt meekijken in de wervingsprocedures. Bovendien kun je online je vacatures plaatsen. Redvice maakt recruitment inzichtelijk, effectief en betrouwbaar.

Over de oprichter van Redvice

Gosse Rodenboog is sinds meer dan tien jaar met een eigen bedrijf actief in de recruitmentbranche. Hij richtte zich direct vanaf het begin op de branches food & agri. In die branches ligt ook zijn achtergrond. Naast Redvice heeft hij in juni 2016 de vacaturebank www.Foodenagrivacatures.nl opgericht. Dit is een goede aanvulling op het bereik van en de aandacht voor kandidaten in de food- en agromarkt. Redvice maakt om die reden ook van de diensten van deze vacaturebank gebruik. Gosse vraagt geen (hoge) bedragen als percentage van het salaris voor werving & selectie. Hij vind, direct vanaf de oprichting, dit verdienmodel niet meer bij de tijd passen en werkt volgens een eigen, uniek model dat ook nog eens heel effectief is. Je krijgt bij Gosse een compleet recruitmentbureau voor een geringe investering. Maak kennis met Gosse en zijn dienstverlening en kijk bij onze diensten!

Diensten

Redvice maakt voor vacatures gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door.

Redvice maakt gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door en daar kun je inloggen of je inschrijven.