https://redvice.eu/wp-content/themes/redvice-corporate/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Wij brengen vraag en aanbod samen!
Speciaal voor de food- en agrosector

VACATURES

Vacatures Agri

Wat zijn vacatures Agri

De agrarische sector is dynamisch en in Nederland van een hoog niveau. Zo neemt het aandeel vacatures Agri met een HBO/WO niveau steeds meer toe. Bij vacatures agri heb je vooral te maken met vacatures bij bedrijven die producten leveren aan de agri sector. Nederlandse bedrijven in de agri sector staan bekend om het hoge niveau van hun producten. Veel van deze bedrijven hebben zich dan ook met succes toegelegd op de export. Veel van de vacatures Agri hebben dan ook een internationaal karakter.

Voorbeelden van vacatures agri

  • Veel van de vacatures agri zijn technisch/commerciëel van aard. De meest voorkomende vacatures agri zijn die van accountmanager binnen Nederland waarbij producten worden verkocht direct aan de primaire sector. Deze vacatures agri hebben ook vaak een technisch aspect omdat de producten die worden verkocht wel een specifiek advies nodig hebben.
  • Andere bekende vacatures agri zijn de internationale. Het gaat dan vooral om de functie van exportmanager.
  • Omdat Nederland bekend staan om de goede onderzoeksinstellingen zijn het onder de vacatures agri veel onderzoeksfuncties.

Waar vindt u de vacatures Agri

Om op de hoogte te blijven van de vacatures Agri van adviseer ik u regelmatig om de website foodenagrivacatures.nl te kijken naar de actuele vacatures. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u regelmatig de nieuwste vacatures agri in uw mailbox.

Redvice maakt voor vacatures gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door.

Redvice maakt gebruik van de diensten van vacature-site Food&AgriVacatures.nl.

Door hier te klikken leiden we je automatisch door en daar kun je inloggen of je inschrijven.